Clash Detection

Clash Detection suoraan projektipankissa!

Liity webinaariimme ja näe, miten voit hallita törmäyksiä suoraan Dalux Boxissa uuden Clash Detectionin avulla. Toteuta törmäystarkasteluja, jaa analyysit projektitiimin jäsenten kanssa sekä osoita törmäykset vastuuhenkilöille ja seuraa niiden etenemistä.

Ilmoittaudu webinaariin ja näe suunnittelunohjauksen tulevaisuus!

Vincent Wiik

Customer Success Manager

Vincent on Dalux Finland Oy:llä Customer Success Manager ja auttaa asiakkaita implementoinnissa ja Daluxiin liittyvissä kysymyksissä. Vincentillä on aikaisempaa kokemusta muista rakennusalan ohjelmistoista, joiden kanssa hän on työskennellyt useamman vuoden.

Tuomas Hakulinen

Customer Success Manager

Tuomas on pitkän rakennusalan työmaakokemuksen omaava Customer Success Manager. Tuomas tuntee loppukäyttäjän ja rakennusprojektin ongelmat ja osaa auttaa asiakasta juuri siellä missä kipu on. Myös työmaan digitaaliset sovellukset ovat Tuomakselle tuttuja laajemminkin.

Peter Bebek

Country Manager

Peter toimii Dalux Finland Oy:n Regional Managerina. Peter uskoo palvelulähtöiseen kanssakäymiseen. Yhteistyössä käyttäjien kanssa ratkaisemme rakennusalan yleisiä kipupisteitä tapauskohtaisella lähestymistavalla. Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä suoraan minuun.