Clash Detection

Izvedite Clash Detection neposredno v vašem skupnem podatkovnem okolju (CDE).

 

Pridružite se nam in se seznanite s tem, kako lahko ugotovite neskladja v modelu neposredno v rešitvi Dalux Box z našo novo funkcionalnostjo Clash Detection. Naučite se ustvariti pravila, jih delite s člani projektne ekipe, dodelite neskladja odgovornim osebam in spremljajte napredek pri njihovi razrešitvi.

 

Prijavite se zdaj in spoznajte prihodnost upravljanja projektov.

Miha Bartok

Customer Success Manager

Miha je gradbeni inženir z večletnimi izkušnjami na večjih infrastrukturnih in visokogradniških gradbenih projektih. Je velik tehnološki navdušenec, zato ga je uporaba BIM metodologije dela pritegnila že v študentskih letih, ko si je za diplomsko in magistrsko nalogo izbral tematiki povezani z digitalizacijo gradbene panoge. Vse od takrat si prizadeva, da bi v kar največji možni meri pomagal gradbeni panogi, ki je ena izmed najmanj digitaliziranih panog na svetu, v procesu digitalizacije. Kot vodja zadovoljstva strank na Daluxu sedaj svojo vizijo tudi uresničuje.

Aleš Korbar

Country Manager

Aleš Korbar je vodja Dalux aktivnosti v Sloveniji in svetovalec z več kot 15 letnimi izkušnjami v gradbeni industrije na področju programskih rešitev. Z odličnim poznavanjem delovnih procesov v različnih fazah gradbenih projektov, od načrtovanja, gradnje do vzdrževanja, je kompetenten sogovornik, ki z veseljem pomaga pri optimizaciji procesov, podpori BIM metodologije dela in digitalizaciji. Sodeluje pri implementacijah Dalux rešitev v prakso, vzpostavitvi skupnih podatkovnih okolij (CDE), digitalizaciji procesov na gradbišču in vzpostavitvi sistemov za BIM vzdrževanje in upravljanje objektov.