Effektiv implementering af DaluxFM i Ejendomscentret, Frederikshavn Kommune

Ejendomscentret i Frederikshavn Kommune er i fuld gang med at implementere Dalux Facility Management System og er kommet godt fra start. 

Implementeringen af DaluxFM startede i september og målsætningen var klar: Frederikshavn kommune ønskede fuld implementering af DaluxFM på fire måneder. Blot én måned inde i processen var resultaterne gode og optimismen stor:

Processen kører fantastisk, og vi gør klar til at introducere de første medarbejdere til det nye værktøj i næste uge, og ikke mindst til Helpdesk funktionen, som er meget vigtig i vores digtialiseringsstrategi.

Dalux er begejstret over samarbejdet med Frederikshavn Kommune, og ser frem til at være med til at indfri den ambitiøse målsætning om fuld implementering på bare fire måneder:

Det er en stor fornøjelse og ære for mig personligt, at jeg i Dalux kan fortsætte det tætte samarbejde jeg har haft igennem de seneste 10 år med Ejendomscentret i Frederikshavn Kommune. På én måned har de startet vores digitale Helpdesk op til deres interne brug i Ejendomscentret – det er virkelig stærkt gået af ejendomsteamet!

Igennem implementeringen af DaluxFM udnyttes den digitale verden til fulde sammen med brugerne i Frederikshavn Kommune, da alle møder og introduktioner til DaluxFM afholdes som videomøder. Derved spares både tid, ressourcer og CO2-udledning fra transport.

LinkedIn
Twitter
Email

More articles

Dalux FM

Koncenton

After a thorough market analysis and evaluation of the number of IT suppliers, Koncenton A/S chooses Dalux. Koncenton A/S is experiencing strong growth in the

Read More »