Dalux Summit 2019 välkomnar mer än 500 personer

Detta år välkomnade vi mer än 500 personer från 27 olika länder, dubbelt så många som förra året. Vi är glada att se ett stort intresse hos så många professionella inom byggbranschen som vill hjälpa oss nå vårt huvudmål: att skapa en cool produkt.

Evenemanget samlade Dalux Build och DaluxFM kunder. Deltagarna hade möjlighet att lära från experter inom industrin, nätverka och dela kunskap med andra internationella användare. Dagen var fylld av flera inspirerande föreläsningar från olika företag runt om i världen som använder Dalux i deras projekt. Våra kunder hade även möjlighet att få höra mer om Dalux framtida funktioner.

Både Dalux och våra kunder var mycket glada över att vara en del av Dalux Summit 2019.

Fantastiskt Summit av Dalux idag. De lyssnar på deras kunder och utvecklar för framtiden. Jag ser fram emot att följa deras framtida resa.

Idag var jag en av de 550 gäster som deltog i Dalux Summit 2019. Det är fantastiskt att se hur långt detta verktyg har kommit och hur enkelt det underlättar kommunikationen mellan alla andelsägare involverade i ett projekt, från utvärderingsstudiet till överlämnandet och fortsättningsvis.

Verkligen inspirerande att höra om hur våra kunder drar nytta av vår mjukvara.

Vi ser fram emot att anordna ytterligare en minnesvärd Dalux Summit och att se dig igen 2020.

LinkedIn
Twitter
Email

More articles

Dalux FM

Koncenton

After a thorough market analysis and evaluation of the number of IT suppliers, Koncenton A/S chooses Dalux. Koncenton A/S is experiencing strong growth in the

Read More »

Free for everyone!

Our BIM Viewer is the fastest and best way to get your BIM models on site and in the hands of all project members.

Thanks for signing up!

Go to your email inbox to access your Dalux project and finish the registration. 

Thank you for your registration!

You will soon receive an email with your Dalux project, where you can create your Dalux account.