Danmarks største ejendomsinvestor Koncenton vælger Dalux

Koncenton A/S har valgt at indgå samarbejde med Dalux for at understøtte deres vækststrategi og øget behov for digitalisering inden for BYGGERI og FACILITY MANAGEMENT.
Koncenton A/S oplever stor vækst på boligmarkedet og i forbindelse med væksten havde driftsafdelingen brug for et system til at faciliteter ejendomme/bygninger og alle hertil hørende opgaver samt leverandører.
Vi undersøgte flere muligheder men Dalux er løsningen med den højeste brugervenlighed samtidig med at alt funktionalitet til stede – valget var klart. Fra første præsentation var det klart, at her var der tale om et system som fungerede perfekt i forhold til vores behov. Vores lejere skal enkelt og let melde fejl/mangler ind som vi kan reagere hurtigt på og sende videre til håndværkere, så hele processen bliver så flydende, som muligt og ingen indmeldinger/opgaver bliver tabt.

Hurtig og let implementering

Koncenton havde en del forventninger til hvad en platform skulle kunne for at imødekomme netop deres behov og efter en grundig markedsanalyse faldt valget på Dalux.
Vores forventning til platformen var at den let kunne udvides med ekstra data felter, enkel at tilgå, høj datasikkerhed, brugervenlighed samt integration var muligt – alle disse er indfriet med Dalux. Vi er nu i fuld gang med at implementere Dalux hvilket forløber super godt – sparringen med Dalux er i top og alle udfordringer bliver løst prompte af Dalux.

En samlet løsning der understøtter væksten

For Dalux har det også været et utrolig spændende forløb og Koncenton har været rigtig gode til at italesætte deres behov og udfordringer inden for driften af ejendommene – både dem som de har i dag og deres forventninger til dem som kommer i fremtiden.
Jeg synes at den åbenhed, ærlighed og tillid som Koncenton A/S har vist os igennem hele forløbet viser at vores to forretningers værdier passer utrolig godt sammen. Hele processen med Koncenton A/S har kun taget 2 måneder fra Christina Ruus Frost henvendte sig og til vi i december indgik en aftale. Allerede den 10. januar havde vi opstartsmøde med superbrugerne og fik planlagt implementeringen af DaluxFM. Jeg ser rigtig meget frem til at være med på den rejse som Koncenton A/S er på og jeg er sikker på, at de i fremtiden bliver en endnu større og professionel bolig developer og udlejer.
Koncenton A/S er i kraftig vækst på boligmarkedet og vi forventer at forøge vores ejendomsportefølje og lejemål fra 1.500 til 4.500 enheder inden for de næste få år. Koncenton er netop kåret som Danmarks største ejendomsinvestor i 2019 i Cushman & Wakefields årlige RED-rapport ligger Koncenton på førstepladsen som Danmarks største ejendomsinvestor i 2019. Og til at løse denne opgave blev det tydeligt for os at vi havde behov for de rigtige værktøjer til at understøtte vores forretning, og hjælpe os med at professionalisere vores drift og vores bygherre rolle. Efter en grundig markedsanalyse valgte vi at Dalux er det helt rigtige valg for Koncenton A/S at samarbejde med. Igennem forløbet har vi haft en rigtig god dialog med Lotte Tønder og Mikkel Laurberg fra Dalux, som sammen har præsenteret en samlet løsning som passer til de behov som Koncenton A/S har i dag – men lige så vigtigt også dem vi ser i den fremtidige vækst

LinkedIn
Twitter
Email

More articles

Dalux FM

Koncenton

After a thorough market analysis and evaluation of the number of IT suppliers, Koncenton A/S chooses Dalux. Koncenton A/S is experiencing strong growth in the

Read More »

Free for everyone!

Our BIM Viewer is the fastest and best way to get your BIM models on site and in the hands of all project members.

Thanks for signing up!

Go to your email inbox to access your Dalux project and finish the registration. 

Free for everyone!

Thanks for signing up!

Go to your email inbox to access your Dalux project and finish the registration. 

Our BIM Viewer is the fastest and best way to get your BIM models on site and in the hands of all project members.

Thank you for your registration!

You will soon receive an email with your Dalux project, where you can create your Dalux account.